Ingrid Santema

Even voorstellen, mijn naam is Ingrid Santema. Ik ben nu 16 jaar werkzaam op ’t Schylger Jouw.

De reden dat ik op ‘t Schylger Jouw  heb gesolliciteerd was, dat ik graag op een kleine school wilde werken.  De collega Engels ging met pensioen en ik werd gevraagd te solliciteren. Mijn man heeft hier de Zeevaartschool gedaan en heeft hier vroeger gewoond. Hij wilde  graag terug naar het eiland.

Ik geef het vak Engels. En ik ben zorgcoördinator.  Ik heb mijn jeugd in Canada door gebracht dus ik ben tweetalig opgegroeid. Ik ben getrouwd en samen hebben wij 5 kinderen, 4 jongens en 1 meisje die nu allemaal  volwassen zijn. Ik ben ook een trotse oma van 10 kleinkinderen in de leeftijd van 1 tot 21 jaar.

Werken op ‘t Schylger  Jouw is  anders dan op grote scholengemeenschappen, het is klein, je kent alle  leerlingen en ook de ouders. Het is een uitdaging om samen met leerlingen en ouders een weg uit te stippelen voor de toekomst. Zeker nu, waar het coachen  centraal staat.

Ik ben blij met onze school omdat we elk jaar weer geweldig goede resultaten behalen en omdat we samen als team weer elk jaar onze schouders eronder zetten om tot deze resultaten te komen.

Het is een fijne plaats om te werken!

“Terug naar Terschelling!”
Anouk Heeger, Docent Wiskunde
Lees het verhaal